|
Några av de yngre kockarna i köket som är precis bakom bardisken |
|
Iberico pork & fois gras burger, gott! |
|
Menyn används även som tallriksunderlägg och är kort men bra |
|
God gratis efterrätt från huvudkocken. Creme Brulee med mycket äggula och kanel |
|
Tårta också en gratisrätt från kocken |
|
Glatt födelsedagsbarn med gratis bubbel och chefskocken, Andrew Walsh, i bakgrunden |
Middag med Jean på en restaurang vi fått rekommenderad. Stället heter
Esquina och har funnits här i mindre än ett år. Killen som startat stället (Loh Lik Peng) äger andra trevliga ställen i stan som
Jing och
Cocotte samt är delägare i
André. Esquina tar inga reservationer så gäller att vara där ganska snart efter att de öppnar. Vi kom dit vid 18.30 och fick platserna mittemot huvudkocken, Andrew Walsh, som har ett förflutet på ett flertal kända Michelin-ställen. Några av rätterna är också bland de bästa vi har ätit i
Singapore medan andra är OK men inte mer (med tanke på priset) men vi hittade som sagt några favoriter och kommer att prova fler vid nästa besök. Kan rekommenderas!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar