söndag, juni 16, 2013

Fars dag i USA och på många andra ställen

Fars dag firas på The Grandstand med äventyrsland för grabbarna och med svenska vänner 
Fars dag lunchen blir på omakase burger
Dags att fira fars dag vilket man precis som mors dag har möjlighet att fira två gånger per år om man är svensk. Idag firar vi enligt amerikansk (och i ärlighetens namn de flesta andra länder) tradition. Besök på The Grandstand som är precis vad det låter, en ombyggd läktare till den tidigare jockey-klubben.
Jean & jag har tidigare besökt den i samband med en utsökt middag på Valentino och har sprungit runt i dess omgivning ett antal gånger under olika Hash-lopp.
Idag var tanken att besöka deras lego-bygg-butik men den visade sig vara rätt undermålig så vi gick snabbt vidare till Fidges som är Singapores största lekland inomhus. Var kul och inte för mycket folk. Deras café var också oväntat fräscht och har en robot som blandar mjukglass med möjlighet att göra olika mix-in.
Vi hade tänkt att äta på Valentio men på klassiskt italienskt manér så var köket stängt mellan kl 15 och 18... så vi valde istället Omakase Burger som är bland de bättre hamburgarna man köpa i det här landet (också bland de dyrare). Använder amerikansk biff som aldrig varit frusen. Gott och trevligt!

Inga kommentarer: