Ett kokt ägg och en liten bakelse med svensk flagga, start på födelsedagen
Middag i tjusig gammal villa, Cocina Espana
"Tält" för utomhus aktivitet som bröllop i den stora trädgården
Innergården erbjuder möjlighet till enklare måltid under bar himmel
Fantastiska blomsterarrangemang
Avsmakningsmeny var kvällens program
Gaspacho på blåbär med räkor
Spansk skinka med olika tillbehör
Äpple kylt med kolsyre-is och under det gåslever
Pauillac smakar finfint
Menyn för kvällen
Andra födelsedagen i rad som firas i Tokyo. Förra året kom Jean över på besök och vi kunde prova en fransk restaurang, Joel Robuchon i slottet, Ebisu. I år provar vi en annan stjärn-restaurang med spansk inriktning, Ogasawara tei. Stället ligger en bit bort (40 min från Shinagawa med flera byten) och även om det är födelsedags-fredag finns det naturligtvis möten på jobbet fram till 19.15. Men men vid 20.30 sitter vi till bords och får en mycket god middag. Service som alltid på toppklass-restauranger i Tokyo är suverän.
Största minnet för dagen är dock uppvaktningen på morgonen av Jean & Oliver. Härligt att bli gratulerad av sin familj.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar