
Ett kokt ägg och en liten bakelse med svensk flagga, start på födelsedagen

Middag i tjusig gammal villa, Cocina Espana

"Tält" för utomhus aktivitet som bröllop i den stora trädgården

Innergården erbjuder möjlighet till enklare måltid under bar himmel

Fantastiska blomsterarrangemang

Avsmakningsmeny var kvällens program

Gaspacho på blåbär med räkor

Spansk skinka med olika tillbehör

Äpple kylt med kolsyre-is och under det gåslever

Pauillac smakar finfint

Menyn för kvällen
Andra födelsedagen i rad som firas i Tokyo. Förra året kom Jean över på besök och vi kunde prova en fransk restaurang, Joel Robuchon i slottet, Ebisu. I år provar vi en annan stjärn-restaurang med spansk inriktning, Ogasawara tei. Stället ligger en bit bort (40 min från Shinagawa med flera byten) och även om det är födelsedags-fredag finns det naturligtvis möten på jobbet fram till 19.15. Men men vid 20.30 sitter vi till bords och får en mycket god middag. Service som alltid på toppklass-restauranger i Tokyo är suverän.
Största minnet för dagen är dock uppvaktningen på morgonen av Jean & Oliver. Härligt att bli gratulerad av sin familj.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar