lördag, september 05, 2009

Från Jazz till BBQ


Fin miljö vid Tokyo International Forum

George Clinton & Parliament/Funkadelic, rätt annorlunda...


Oliver diggade från får plats på andra våningen


Peltor-kåporna funkade fint


Grillpremiär med gäster på nya bakgården


Björn & Susanne testar Jeans numera berömda blue cheese burgers


Lördag och helg i Tokyo. Som alltid pyssel hemma under dagen; fler blommor att plantera, bokhyllan numera fastskruvad i väggen, rengöring av utsidan på Blue Air filter (japp blir skitigt även här även om det otroligt mycket bättre än i Peking.
På eftermiddagen blir det rast och möjlighet att ge sig iväg 16 min på pendeln till Yurakucho. 1 min från stationen till nämligen Tokyo International Forum och där pågår under helgen i hall A, Tokyo Jazz Festival. Björn & Ivan var på plats från start, vi kommer till sista uppträdandet och Staffan kommer till sista låten.
Visade sig funka fint med vår Quinny Zapp barnvagn som smidigt kan fällas ihop så att den får plats mellan knäna när man slår sig ner på sin plats. Hörselkåporna för Oliver visar sig också fungera som förväntat och kul att se honom gunga med till några av låtarna!
Efter uppträdandet blir det grillkväll hemma i Sanno. September är här och nu märkbart svalare och mindre fuktigt, så helt perfekt!

2 kommentarer:

åsa sa...

Vad fint ni fick det på baksidan. Fungerar myggdödaren lika bra som utlovat i reklamen?

Mats Lundgren sa...

Tack tack. Vi är själva väldigt nöjda med lösningen.
Myggdödaren funkar nog fint på svenska mygg och knott. De små japanska myggorna har ännu inte helt upptäckt den. Men trädäcket tog bort mycket av deras naturliga miljö så de är klart färre.