
Din Tai Fung har numera en Michelin-stjärna för en av deras Hong Kong restauranger

Soup Dumplings är alltid vinnarna men allt är gott

Numera flerspråkiga instruktioner

Även efterrätterna (smet på röda bönor) kommer som dumplings
Minns än idag glädjen när Din Tai Fung öppnade sin restaurang in Peking i ett av de nya lyxiga shoppingcentret Shinkong (maj 2007). Nu är de inte lika lättillgängliga längre så när man är i Taiwan är ett besök givet. En nyhet sedan senaste besöket är att de har börjat med sina egna souvenirer (sommaren 2009) och att de fått en välförtjänt stjärna i Guide Michelin (dec 2010).
Det man går för hit för är med andra ord maten och deras unika sopp-dumplingar (soup dumplings). Ny variant för denna gång var fläsk med tryffel vilken kan rekommenderas.
Härlig avslutning på en vecka i Taiwan!
1 kommentar:
Smaskens - saknar Din Tai Fung!
Skicka en kommentar