tisdag, februari 07, 2012

Gräsmatta på området, perfekt!


Skön bris tillsammans med kvällssol

Oliver testar nytt tennisracket och boll från USA

Theo testar att kasta och fånga boll i "håv" med mamma

Barnpoolen är alltför frestande efter att ha sprungit/lekt på gräset

Kortkalsonger/Blöja funkar också som badkläder

Jean hemma tidigt från jobbet idag så möjlighet att utnyttja gräsmattan på området. Vädermässigt har vi en svalkande bris och den inte alltför starka kvällssolen som kastar ett skönt varmt ljus.
Från USA har vi fått ett antal bra sportprylar; T-boll, Barntennisracket+boll och kasta boll/bollhåv.
Alla är populära och efter att ha avslutat med "catch me" och lekplatsen är barnpoolen alltför frestande för att undvika.
Djupet är 45 cm så gå på botten funkar fint för både Oliver & Theo. Problemet är dock att om man ramlar så flyter man men med benen uppe (och kan mao inte få upp huvudet ur vattnet) så detaljerad passning krävs.

2 kommentarer:

Alexander sa...

Väldigt intressant blogg! En fröjd att se så mycket bilder från Asien som jag älskar så mycket. Spännande att ni rest runt och bott på så måna ställen! En liten fråga bara, hur har ni råd att resa som ni gör, hehe?


Som sagt, ytterst intressant blogg, den ska jag kolla in igen!

www.asienresor.blogspot.com

Mats Lundgren sa...

Hej Alexander, kul att du gillar bloggen. Finns en hel del om du letar runt. Jag har fortfarande en del kvar att lägga till också som ännu inte är uppe. Tex fantastisk Taroko Gorge i Taiwan. Men den kommer snart.
Angående kostnader så finns det lågprisflyg i Asien. Att flyga till Penang är som att flyga Stockholm - Luleå fast billigare och kanske lite mer att kika på än i Luleå?