Kockarna är redo! |
Degen förbereds |
Kavla degen. Ska vara lika tunn som ett halvt lillfinger fick vi lära oss |
Oliver provade allt inklusive korv, pepperoni, oliver, ärtor, majs och ananas |
Medan pizzorna gräddas i ugnen så passar klasskamraterna på att fira födelsedagsbarnet |
Dags att njuta av pizzan |
Smakar gott och även pappa fick prova en bit |
Brasiliansk dubbeltumme (ett uttryck pappa ursprungligen hörde från Göran Kropp) |
Födelsedagskalas på eftermiddagen på Young Chef's Academy. På programmet står att baka sin egen pizza och sedan äta upp den tillsammans med lite annat smått och gott. Födelsedagsbarnet fyller egentligen i slutet av juli men då är det ingen som dyker upp på kalas så det firas i förskott.
Kul idé och kommer att bakas mer pizza hemma. För att snabba upp processen så tar de fram ny deg efter att man har gjort den första så vi slipper vänta på att degen ska jäsa. Stolt över att Oliver är den som provar mest garneringar i gänget.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar