
Mats, Jean, Ylva & Anders

Amouse-Bouche, bra

Första rätt, sparris. God men inte imponerande

Andra förrätten med tryffel, bra

Efter syltan kommer rökta fläsket som var bäst (tyvärr ingen bild)

Fisken bra men vi bor i Tokyo så kraven är höga...

Efterrätterna bra

Ytterligare en efterrätt

Avslutningen inkluderar några petit four (småkakor)
Parmiddag med Anders & Ylva är kvällens höjdpunkt. En fransk två stjärnig Michelin restaurang är inbokad. Som ofta rätt pyssligt att hitta till dessa små krypin. Bara i Tokyo vad jag känner till som man kan ha driva en flerstjärnig restaurang med 12-14 platser.
Service som förväntat på topp och svensk design är fortsatt populär här i Tokyo så svenska designade leksaksbilar finns som dekoration på toaletten.
Maten inte på topp och oväntat svårt att betala med internationellt kreditkort drar ner helhetsbetyget. Men som alltid trevligt att umgås över en bit god mat med tillhörande dryck avkopplande miljö.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar