En liten berättelse om 4 år i Peking och hur vardagen på plats kan gestalta sig. Samt en sväng till Tokyo, en sommar i Europa & Nordamerika, ett längre äventyr i Singapore och en flytt till Kalifornien.
torsdag, april 15, 2010
Medioker 2 stjärnig fransk
Mats, Jean, Ylva & Anders
Amouse-Bouche, bra
Första rätt, sparris. God men inte imponerande
Andra förrätten med tryffel, bra
Efter syltan kommer rökta fläsket som var bäst (tyvärr ingen bild)
Fisken bra men vi bor i Tokyo så kraven är höga...
Efterrätterna bra
Ytterligare en efterrätt
Avslutningen inkluderar några petit four (småkakor)
Parmiddag med Anders & Ylva är kvällens höjdpunkt. En fransk två stjärnig Michelin restaurang är inbokad. Som ofta rätt pyssligt att hitta till dessa små krypin. Bara i Tokyo vad jag känner till som man kan ha driva en flerstjärnig restaurang med 12-14 platser.
Service som förväntat på topp och svensk design är fortsatt populär här i Tokyo så svenska designade leksaksbilar finns som dekoration på toaletten.
Maten inte på topp och oväntat svårt att betala med internationellt kreditkort drar ner helhetsbetyget. Men som alltid trevligt att umgås över en bit god mat med tillhörande dryck avkopplande miljö.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar