måndag, december 24, 2007

Nu är det jul igen, nu är det jul igen


Tomtemössan är naturligtvis med, himmelska fridens torg dec 2007

Barnfamiljer är alltid det charmiga & dominerade inslaget

Svenskar på himmelska fridens torg

Dagens första julklapp kommer från Dr Yanni som meddelar att helgens prövotid med enbart spjälning av fingret under nätter har gått bra. Så nu gäller fortsatt träning med lillfingret i full rörlighet. Otroligt hur fort muskler och hjärnan kan glömma bort en kroppsdel som inte fungerat under ett par månader. Första övningarna är så enkla som vända blad i en bok med hela handen och inte försöka undvika lillfingret osv.
Efter en förmiddag på jobbet är det sedan traditionell julsamling på himmelska fridens torg. Skaplig uppslutning och stor spridning från spädbarn till besökande mormor/morfar. Poliserna finns ständigt närvarande men håller sig på behörigt avstånd.
Efter samkväm, glögg & pepparkakor är det bara att ruscha tillbaka till jobbet för möten. Hinner även förbi banken för att göra slutbetalningen i min barinvestering. Bygget är nu i full gång och vi öppnar i slutet av februari 2008!
Julafton avslutas med spontanmiddag hemma hos Jami. Kul gäng med allt från kompositörer till butiksinnehavare som ska öppna super VIP souvenir-butik inne i förbjudna staden under andra kvartalet. Det är viktigt att det finns tillräckligt fina saker att köpa inför OS...

God Jul till alla läsare!

Inga kommentarer: