En liten berättelse om 4 år i Peking och hur vardagen på plats kan gestalta sig. Samt en sväng till Tokyo, en sommar i Europa & Nordamerika, ett längre äventyr i Singapore och en flytt till Kalifornien.
torsdag, november 27, 2008
Förberedelser för Thanksgiving
Peking i morgondimma, november 2008
Igår startade USA största familjehelg för detta år. Från torsdag till söndag är man ledig. Själv har jag aldrig tidigare firat Thanksgiving men i år är det dags. Middag på lördag med 10 gäster och inför det ska det lagas mycket mat. Jean startade igår och schemat fram till lördag eftermiddag är tufft.
Viktigaste komponenten, kalkonen, har vi dock fått tag på från Jenny Lou's. Den är djupfryst och direktimporterad från USA (7,5 kg). Efter att ha tinat långsamt i ett dygn så placeras den i kväll i lag där den stannar i 18h.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar