En liten berättelse om 4 år i Peking och hur vardagen på plats kan gestalta sig. Samt en sväng till Tokyo, en sommar i Europa & Nordamerika, ett längre äventyr i Singapore och en flytt till Kalifornien.
onsdag, november 26, 2008
SALT fyller ett år
En av nio kockar i arbete, i bakgrunden till vänster syns chefskocken, Ana
Gabys restaurang SALT fyller ett år och bjuder idag in till mingel. Imponerande blandning av besökare som visar att hon verkligen har lyckats etablera ett namn och fått upp ett kontaktnät som fungerar även i en lågkonjuktur. Nya kocken Ana verkar också myket bra (gamla kocken Daniel gick till Mosto).
Kanske är det dags att åter prova en julmiddag under Gabys överseende? Julen på Alameda med Gaby och Vivi för ett antal år sedan var en höjdare.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar