En liten berättelse om 4 år i Peking och hur vardagen på plats kan gestalta sig. Samt en sväng till Tokyo, en sommar i Europa & Nordamerika, ett längre äventyr i Singapore och en flytt till Kalifornien.
fredag, januari 29, 2010
Tengu, perfekt "salaryman"-ställe efter jobbet
Tengus logo är lätt att känna igen,
skrattande rött ansikte
3 ostron för 720Yen, 1 glas riktig Chablis 420 Yen
Trångt, rökigt men bra service och god mat.
Här tillsammans med Björn
Ett äkta hak att gå på i Tokyo efter jobbet är kedjan Tengu. De driver en antal små strategiskt välplacerade Izakaya's runt om i stan. Provade lite ostron och vin tidigare i år med Roger och idag blir det kött-tema med Björn.
Gott & enkelt. Det enda man kan klaga på är att det som alltid på dessa ställen blir väldigt rökigt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar