En liten berättelse om 4 år i Peking och hur vardagen på plats kan gestalta sig. Samt en sväng till Tokyo, en sommar i Europa & Nordamerika, ett längre äventyr i Singapore och en flytt till Kalifornien.
söndag, mars 22, 2009
Dimsum brunch
God hemlagad efterrätt från mormor Carolyn till efterrätt
Efterrätten måste värmas upp genom ångkokning
Söndag i Peking och dags att ta det lite lugnt efter en intensiv vecka. Blir klassisk kantonsk dimsum brunch på Crystal Jade, Shin Kong Place. Gott och enkelt!
Efter det en kort sväng över till Ritan Park för en promenad i solen (dock rätt svalt i Peking denna helg efter värmeböljan tidigare i veckan). Otroligt smidigt med bil och är tacksam över att man kan låna Wu Gangs (chaufförens) bil på hans lediga dag.
Efterrätten sparas till kvällen och blir mormor Carolyns hemlagade
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar