
Nyårsafton på restaurang SALT, Beijing

Jami med vänner

Nils & Monika i nyårshattar

Nils men alternativ festhatt

Jean firar vid tolvslaget

Bloggförfattaren i nyårshatt
För första gången är det dags att fira nyår i Kina. Fjärde året i Asien nu men tidigare år har jag varit på platser som Langkawi, Laos och Kambodja var det i år dags att fira på hemmaplan.
Middag för sju är bokat på restaurang SALT.
Vi får sista sittningtiden som börjar 20.30 och köker stänger 22.30. Så borde passa perfekt för att dröja sig kvar och vara med om nedräkningen på plats.
Det visade sig också fungera i praktiken. Lagom omfattande meny och trevligt sällskap gjorde att ett fantastiskt år kunde avslutas med flaggan i topp.
Som alltid lite speciellt att fira "före" en stor del av världen när man tillhör GMT+8h.
Gott Nytt År!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar