En liten berättelse om 4 år i Peking och hur vardagen på plats kan gestalta sig. Samt en sväng till Tokyo, en sommar i Europa & Nordamerika, ett längre äventyr i Singapore och en flytt till Kalifornien.
torsdag, januari 29, 2009
Labour team på plats
Shangxi-provinsens mest berömda lokala dryck
Shyuan och Jean vid lokala Shangxi-restaurangen, JSD Restaurant
Kapsylen till Shangxi-vinet (lite plommonvin-känsla över smaken)
Idag anlände Jeans föräldrar med direktflyg från Taiwan (härligt att denna rutt äntligen har kommit på plats). Deras tajming var utmäkt ty på veckokontrollen igår hos Dr Brooks visade det sig att livmoderhalsens öppning var 3 cm.
Så nu har det gått drygt 36h sedan dess och vi är fortfarande hemma och njuter av nyårsledigheten men gissar att tillökningen inte är alltför långt borta.
Kul att gå ut och äta en välkomstmiddag på lokala restaurangen runt hörnet med goda nudlar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar