tisdag, september 13, 2005

Cyklarna kapitel 3, ny favorit för vietnamesiskt

Efter en veckas semester mm kan konstateras att cyklarna ännu en gång är väck från garaget. Lite oroad att de denna gång är borta för gott då de inte fanns på de vanliga "gömställena" i diverse skumma nischer nere på plan -2.

Så dags igen för att behöva tjafsa med management, hota och bråka. Rätt trött på det. Känns som jag snart är tillbaka till "klumpen" igen. Klumpen är något som alla som känner mig från studietiden i Linköping känner till då jag blev less på att förlora cyklar och började parkera dem utanför mitt studentrumsfönster. Där fanns dock inte något att kedja fast dem vid så tog 15 kg stålrör, lyftvajer för 5 tons storsäckar, lite armeringsjärn samt två säckar cement och sammanförde detta till ett fint monument. Kryddade det hela med en 500w halogenstrålkastare på 1 m avstånd. Sedan dess försvann inga cyklar i Linköping längre...

Kvällens middag åt på ny vietnamesisk favorit, nuage, vid Hohhai tillsammans med Nettan och Annika. Supergott, trevligt, bra utsikt, funkar även på vintern och med club/bar på undervåningen.

Inga kommentarer: