måndag, september 19, 2005

Snackas portugisiska med Vivian och Gabi på Alameda över några Caprinia

Måndag och chefen är Ib är tillbaka efter 2 veckors resor/semester. Samtidigt har jag haft semester innan dess så 3 veckor sedan vi sågs. Så blir en hektisk dag. Fast i samma stödsystem som förra veckan fast nu med ny hatt på huvudet, allokera dina resursförfrågningar, suck.
Kommer loss till 19.30 och tar taxi till Ya show där Tärnsjöflickorna möter upp för gemensam promenad till Alameda. Johan hakar på och han har jobbat 10 månader för Tess i Brasilien så han börjar snacka portugiska med damerna som driver stället, Vivian (som är chefkock) och Gabi (som är hovmästare).
Kan man språket blir som vanligt allt roligare och Vivian lovar att laga ens favoriträtter på begäran. Johan kan även avslöja hemligheten med det goda ostbrödet som är typiskt brasilanskt men som ska ätas helt färskt från ugnen så nu gäller det att begära detta i samband med bordsreservering.

Johan beställer även några omgångar Caprinia och kan erkänna att de är de bästa i Kina så här långt. Avslutar med en Pina Colada och visa gästerna Bar Blu...

Inga kommentarer: