onsdag, september 14, 2005

Damer på rummet gör fint och helvetes-matric

Lång dag på jobbet idag. September är nämligen alla controllers favoritmånad då budget för 2006 ska sättas (rullande 15 månader). Turligt nog har jag för tillfället bara ansvar för resursplanering men med ett system som bara är snäppet bättre än Hitlers Revenge (SAP/R3) så tar det sin lilla tid. Resurssystemet är egentligen ett ekonomisystem där någon bytte en valuta från kronor till manhours och vips så ska det vara ett fullvärdigt resurshanteringssystem. Man kan lugnt säga att vi har en bit kvar...

Nåväl, vid 8-tiden på kvällen var allt uppdaterat och man kunde äntligen glida hem. Tog en snabb middag på Annie's och sedan en drink på Suzi Wong med Jenny.
Fantastisk fina dagar i Peking nu med 26-28 grader på dagarna och runt 22-23 på kvällarna. Till helgen blir det även fullmåne så uteverandran på Suzi Wong är perfekt en kväll som denna med ljumma vindar och månsken.

Väl hemma igen så hade dambesöket på rummet kompletterats med min kollega Hong.

Noterade också att mina badrum numera har tvålkoppar, näsdukar och att det finns en hårfön. Se där vad lite inneboende kan hjälpa till med ;-)

Inga kommentarer: