lördag, juli 01, 2006

Fotbollskväll med stort F, cykel åter på plats


Full fart på Bardisken på Browns. Engelsmän på gott
humör trots förlusten.


Baren är rejält stor med högt i tak så blir härlig stämning
trots 04.50 på morgonen.


Ljust och fint när du kliver ut efter matchen.

Dagens huvudinsats är att åter se till att jag har en trogen Giant Damcykel med cykelkorg tillgänglig. Så besök hos favorithandlaren strax norr om Landao som är riktigt svårprutad med dock har ett stort utbud och kunnig personal. Ny version med lite bättre lås och min favorit en riktigt hederlig gammal ringklocka som monteras vertikalt (som en jojo) och ger en särskild klang ifrån sig, kostade totalt 716 RMB efter lite prutande. Mao fortfarande tokbilligt och cyklar i denna butik startar från 199 RMB. Dock kan sägas att man märker skillnad på nivån <400 style="font-style: italic;">Windspeed som är motsvarande proffsbutiken för cyklar för att hjälpa Tina med att skaffa sig en cykel. En Trek med shimano-system, skivbromsar, lås, lysen, ringklocka mm. kostar 3900 RMB vilket också får anses billigt om du jämför med vad du skulle betala hemma. Som vanligt är här också servicen exemplarisk.

Kvällen fortsätter sedan med avtackning av Peter (kollega som nu åker hem efter 2 år här) vilken startar på Pavillion och sedan inkluderar showen på Octopub innan det blir Brasilien - Frankrike matchen på Browns.
Mäktigt drag på Browns med rejäla hejarklackar. Känns dock lite som svensk partykväll att kliva ut vid strax efter 05 på morgonen och vandra sista 3-4 km hem med solen lysandes i ansiktet mot blå himmel och med fågelkvitter i bakgrunden.

På vägen hem möter du en äldre herre med 3 sångfåglar i bur som verkar vara på väg till parken för att "tävla" med grannarna.

Inga kommentarer: