tisdag, oktober 24, 2006

Bolly is back in town


Bollinger-middag på uppiffad del av Beijing hotel
som döpt om sig till Raffles Beijing Hotel

Verkar som något magiskt hänt med trafiken sista veckan. Tar bara 30 min från Wangjing in till Chang'an och Beijing Hotel (del av det numera omdöpt till Raffles Beijing Hotel).

Hotellet öppnar officiellt nästa vecka men denna smygpremiär bådar gott.

Bra fransk kock och som matchar vinet mycket bra. Genomgående Bollinger champagne utom till desserten där det är Château Doisy-Védrines 1998.
Dessertvinet är inte oväntat mycket bra och Bollinger R.D. 1985 (21 årig) är helt fantastisk. Mycket tydlig smak av tryffel och jag vill inte veta vad en flaska kan kosta.

Träffar mina vänner Simon & Michelle från tidigare vinmiddag och avslutar med en Cohiba cigarr från Havanna.

Japp, life can be good! Särskilt på en tisdag kväll i Peking.

Inga kommentarer: