söndag, december 31, 2006

Lite boule, lite champagne, lite vänner


Boule i trädgården bakom Settha Palace

Boule champagne öppnas (tillika årets sista)

Nyårsmiddag på Settha Palace, gott och trevligt

Nyårsafton inleds med att se hyra cykel från WiFi Café som erbjuder "Free bike for Rent" Oklart vad som menas med detta påstående men $1 per dag får anses rätt billigt.
Inga avstånd i denna huvudstad är längre än 2 km och lägg till detta ingen vind (inget du är bortskämd med efter att ha pluggat i Linköping och bott i Peking) samt helt platt stad utan backar och minimal trafik.
Vientiane är mao helt rätt för att ses till fots eller per cykel. Nationalmonument/Stupa/Tempel och lite shopping klaras snabbt av. Intressant att när du går in i stans svar på Jenny Lou's och köper nyårschampagne (oslagbara $27 flaskan) så svarar expediten "tack så mycket" följt av "hej då".
Japp vi svenskar verkar göra lite intryck överallt men i likhet med Nordkorea så är inte Laos direkt ambassadtätt men den svenska finns naturligtvis där...

I vilket fall så avslutas 2006 (ett mycket bra år) med champagne-boule på baksidan av Settha Palace innan det blir god middag med medhavd glögg från IKEA, Peking som fördrink.

Inga kommentarer: