torsdag, februari 15, 2007

Nedräkningen mot nyår är tydlig


Utsikt från 28 våningen (minus 14 & 24)

Vardagsrum i ljusa färger

Stora sovrummet med det obligatoriska fönstret mot badrummet

Vi har blivit färre och färre på kontoret för varje dag. Kinesiska nyåret är den stora högtiden här och den firas med besked av alla.
Tog en shoppingtur till min kvartersbutik Jinkan och där var det fullständigt kaos. Otroligt med folk. Det vara bara försöka ta inrätta sig i flödet och passa på att plocka varorna när kön ringlade förbi hyllorna du var intresserad av.
Aldrig sätt något liknande. Men helt klart firas det med mycket mat och dryck även i Kina. Har även passat på att titta på alternativ lägenhet om förhandlingen med nuvarande hyresvärd inte går i lås. Grace visar sig ha samma lägenhetsstorlek på plan 28 ledig så tar hissen 16 våningar upp i huset för att ta en titt.
Utsikten är onekligen betydligt bättre och du kan se ut över ett antal lägre hus som bland annat börjar ta lite morgonsol från mig.
Dock är inredningen här uppenbarligen inköpt av hyresvärden och denna har valt vitlaserad faner, vitt skinn och glas som genomgående tema. Känns inte riktigt som det matchar mina egna inköp så här långt. Men visst utsikten är bättre ;-)

Inga kommentarer: