lördag, mars 17, 2007

Ett flyg kommer lastat


Fresh 90, med nödvändigt filter för att klara sandstormar i Peking

4282 FM Mattson, smart trädgårdskran

KIMA grön, värmekabel för frostskydd


Piloten meddelar att vädret är fint i Peking. Fäller upp stolen, drar upp skyddet för fönstret och kan konstatera att det är normal Peking-dimma och råkallt. Antar att piloten menade fint "landningsväder".
Tar med mig bagaget och åker direkt till Roger där det är dags för slutförhandling angående sommarstugan. Med i bagaget har jag även en Fresh 90 ventil, en 4282 FM Matsson trädgårdskran och 10 m KIMA grön värmekabel med termostat.
Värmekabeln är sponsrad av KIMA, tack för det!

Vår designer (och som också gör konstruktionsritningarna) Chi kommer förbi och tittar storögt på prylarna från Sverige och beklagar sig över att dessa prylar inte går att få tag på i Kina.
Han prutar ytterligare 7000 RMB på konstruktionsavtalet och förlänger garanti på material & arbete till 2 år. Vi börjar därmed närma oss botten på hur långt han kan gå. I morgon bär det av till Hoairou för att träffa anbudsgivare nummer 2 och gå över materialval mm. med honom.

Men innan dess är det äntligen dags att få sova ut för första gången på fyra dygn. Tre dagars resor till Sverige är kass för sömnen...

Inga kommentarer: