lördag, juli 16, 2005

Semester på Lamma, rejäl utgång på kvällen

Dompa har tidig morgon då han arbetar 09-12 varje lördag. Själva tar vi det lugnt som gäster i hans lägenhet. Lite IT-stöd till Dompas Apple-dator ingår i varje besök. Denna gång fixar vi till så att ljudet kommer till TV:n istället för inbyggda högtalaren.
Eftermiddagen tillbringas på Lamma. Först otroligt god seafood direkt vid hamnen i Yung Shue Wan. Den färska hummern (visas upp sprattlande i en hink) var suverän. Sedan vidare till Hung Shing Yeh Beach för lite solbadande med kraftstationen i bakgrunden om du råkar titta norrut.

Tillbaka igen håller Johnny extra-öppet för oss så vi kan hämta upp prylarna, vilken service! Efter ombyte blir det japansk käk på My Tokyo i Wan Chai. Tobbe och Lotta väljer inte oväntat att göra tidig kväll och åker hem efter maten. Vi (undertecknad och Dompa) drar dock vidare till Kee club för att möta upp övriga kompisgänget. Noterar att dansgolvet har fördubblats sedan sist vilket är en klar förbättring. Nästa stopp blir Drop, ännu en klubb där det gäller att säga namn som att du är gäst till Mr Prada för att komma in. Drop är ett litet ställe och med för mycket folk så blir det svårt att njuta av miljön. Vi drar oss därför mot Wan Chai och barerna där som du normalt bara kliver in på. På vägen blir Dompa lätt klämd mellan en taxibil och en dryg kantones i en Porsche. Vi ger honom en rejäl knytnäve i motorhuven som svar och sedan är inte oväntat diskussionen igång...
Vår vän får en flaska i huvudet av någon utomstående som anser sig ha rätt att lägga sig i men som tur var blir det bara ett litet jack på skalpen.
Väl i Wan Chai, betar vi av Mes Amis, Joe Banana och Dusk to Dawn innan vi är hemma igen vid 06.30 på morgonen.

Inga kommentarer: