tisdag, februari 26, 2008

Dags att lämna ett ställe värt att besöka igen


Lounge-delen på Out of the Blue

Out of the Blue, trevlig restaurang för lunch

Terje och vår kollega från HTC på Mirchi


Startar förmiddagen med en joggingrunda på stranden. Vattnet är så smutsigt så ingen väljer att bada där men sanden är hård efter att tidvattnet har dragit sig tillbaka. Tyvärr fläktar det inte så mycket som förväntat så du blir rejält varm efter att sprungit dina 6 km (skamgränsen går vid 5).
För lunch provar vi, Out of the Blue, som ligger i Pali Hill, Bandra (deras sizzler-rätter är välkända). Mycket gott och otroligt skönt att äta utomhus på innergården med bara ett tunnt solskydd som tak.
Under eftermiddagen och kvällen är det dags för del 2 av vår undersökning. Idag är det unga män som går på universitet och kvinnor i karriären runt 30.
Studien går bra och utfallet blir över förväntan, kul!

Blir en snabb middag på takterass som tillhör hotell (tänk Q Bar i Peking men med fokus på grillspett över kolgrillar vid varje bord). Stället heter Mirchi och kan rekommenderas.
Generellt är maten över förväntan och servicen exemplarisk.
Nattflyg tillbaka till Singapore. Säkerhetskontroller är olika på alla flygplatser och i Mumbai bryr man sig inte över om det finns en laptop i handbagaget eller om man har sina små flaskor med tandkräm mm i en separat påse.
Däremot är det tvärstopp om man inte har en bagage-adresslapp på varje handbaggage. Detta inkluderar även tex en kameraväska eller midjeväska vilket några av mina medpassagerare förvånat upptäcker. Vad syftet med denna åtgärd är förblir oklart men kravet är stenhårt.

Inga kommentarer: