lördag, mars 26, 2005

Shopping på asiens största kommersiella anläggning, Oriental Plaza

Andra helgen och dags att spana in nya ställen. Efter alla kopia-marknader tänkte jag att det var dags för att prova ett original. Oriental Plaza är onekligen grymt stort. Shoppingcentret är på 120 000 kvm och har alla butiker man kan tänka sig. Bland annat hittade jag en B&W ljudbutik som också sålde Tivoliprylar så beställde en subwofer till sovrummet. Som vanligt finns prylarna inte på lager i butik utan man betalar och förväntas dyka upp dagen därpå då varan hux-flux dykt upp.
Fortsätter shoppingen med Annika i sällskap, fick smakråd till bättre påslakan till sängen än vad lokala prisextra kunde erbjuda första dagen. Onekligen blev det snyggare med märkesprylar.
Kikade även på den största diamantsmyckes-affären jag någonsin sätt. Annika dömde ut 80% av utbudet som strössel och onekligen är stenar över 1,1 karat rätt stora (när man väl orienterat sig in till denna avdelning).

Middag hemma hos Jan Pamp med familj. Erbjuds norsk lax med potatis. Lax är dyrt i Kina och kött är billigt så kändes lite extra lyxigt. Avslutade kvällen med gå jämföra foton från olika resor med våra iPods photo på projektions-TV:n. Rätt kul och grymt smidigt.

Inga kommentarer: