söndag, november 20, 2005

Only in China känslan infinner sig igen

Ni som följt med på bloggen vet lite hur mina fredagsrutiner lätt kan bli i Peking. Som tur vad så kan man se på saker från andra vinklar också.
Så vad sägs om att efter att ha lyssnat lite på ett cover-band som spelade på Lava i Xintiandi så föreslås att ta massage!
I Kina visar det sig att allt är möjligt och klockan 02.00 på morgon visar man sig vara på ett 24h massage-institut som ger dig 100 min helkroppsmassage för 128 RMB. Helt osannolikt att det finns riktigt bra sådana ställen som verkligen är öppna 24h. Det var den helt klart bästa massagen hittills i Kina och också den billigaste (dessutom fick man rabatt-kuponger på gratis fotmassage efteråt). Lär bli återbesök nästa gång jag är här.
Så vid o4.00 är man komplett utvilad och redo för lite sömn. Så mao vem säger att du måste börja kvällen med massage, går bevisligen lika bra att avsluta kvällen med detta!

Med tanke på den något sena kvällen blir det lång sovmorgon och sedan brunch på New Heights.
Hinner även med en fika i Xintiandi tillsammans med Cindi och passar på att lösa Sudoko för första gången (rätt kul tankenät får erkännas).
Söndagen bjuder annars på sol och lite strövtåg med shopping innan det blir planet hem till Peking vid 17-tiden.

En riktigt avkopplande helg i Shanghai är över.

Inga kommentarer: