måndag, maj 21, 2007

4 megapixel extra kreativ yta


Kartongen visar skärmen i skala 1:1 bredvid luftrenaren


Väl på plats är det bara att konstatera att det är mycket mer yta


Tillbaka igen från Hong Kong och dags att packa upp prylarna som du svettats med att släpa hem till Kina. På listan sedan en tid har en extern skärm stått och när nu priset föll ytterligare USD 200 nyligen tillsammans med låg dollar (HKD är knuten till USD) så var det dags att slå till. Paket är som en större resväska men med lite extra bubbelplast runt den så överlevde den Air Chinas hantering utan problem.
Väl på plats är det svårt att inte imponeras över en skärm med drygt 4 megapixels upplösning. Gamla bilder tagna med 3 megapixel kameran kan inte ens fylla skärmen och ljusstyrkan är betydligt bättre än på min bärbara.
Nu återstår bara det hårda arbetat att börja indexera alla bilder mm.
Kan även försäkra att känslan i Google Earth och panoramas har förbättrats betydligt :-)

På jobbet var det annars dags att flytta igen idag. Vi dubblar antalet anställda för 3:e året i rad och att få lokalerna att hinna med i samma takt är en utmaning.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Mats,

Blir längtansfull när man läser om Beijing! Brukar läsa Ulrika Rudqvists blogg om Beijing och får en stark längtan till staden. Har själv bott i Beijing från 1999-2006, är tillbaka i Göteborg för tillfället men söker mig tillbaka till Beijing omgående. Kul att läsa om vardagslivet i Kina. Ha det gott i Zhongguo!¨


Hälsningar

William.Hsi

Mats Lundgren sa...

Kul att du gillar bloggen!
Peking är stort, Kina är otroligt stort.
Lovar att försöka hålla tempot uppe och även rapportera med någorlunda regelbundet.
Välkommen tillbaka till stan.