onsdag, maj 30, 2007

Litet hack i kurvan


Ny TV-huset är på väg att växa ihop. Lutningen börjar bli rejäl...

Idag var dagen när Apple äntligen öppnade upp för försäljning av sånger utan DRM-skydd med betydligt bättre kvalitet. Engadget var snabba med en artikel och kan konstatera efter att ha uppdaterat att det inte oväntat fungerar perfekt. Norah Jones senaste låter nu mycket bättre och går att spela på min P1-telefon utan problem :-)

Andra kommer säkert att minnas dagen för att det "katastrof-ras på Shanghai-börsen". Tidningar är en sak, verkligheten en annan.
Fonden jag refererade till igår backade 6,23% idag vilket fortfarande ger 0,38% upp sedan i fredags och dagens korrigering var riktad mot den växande andelen daytraders.

Caroline kom även förbi med foton från sina Tibet-resor under våren. Ofattbart vackert men otroliga färgkombinationer. Blir garanterat en trip dit inom ett år.

1 kommentar:

Papa sa...

TT rapporterar att V&S ska börja tillverka den kinesiska spritsorten "Baijiu". Jag har ärligt talat inte smakat den. Har du? Trodde att det var nån usel fulsprit och att det var därför de omhuldade Johnnie Walker så mycket där. Skriv en rad om "Baijiu".