söndag, maj 29, 2005

Sverigeförberedelser och tvättdag

Efter första sovmorgonen på 10 dagar så ger man sig stark i kroppen ut på sina Sverige-aktiviteter. Det innebär ta ut RMB i kontanter att växla in Sverige så du har pengar att fylla upp svenska konton som töms av bla CSN var 3:e månad. Handla dunvästar åt kompisar, bränna CD/DVD-skivor med programvara mm.
Installerar även www.sr.se försök med podcasting så du kan lyssna på lördagsintervjun, spanarna och salsa på flyget hem (Finnair har inget entertainmentsystem än på sina flighter i ekonomi).
Fick även tag på kuddar till kuddöverdragen som jag fick i present av Josse. Snyggt med lite färgklickar som bryter av min i övrigt vita soffa.

Lyckades även tvätta ikapp två veckors tvätt. Förstår varför många använder sin Ayi för detta men det torkar rätt fort med luftkonditioneringen på full effekt under torktiden.

Blev även lite slappande framför TV:n (bilden har magiskt nog blivit otroligt mycket bättre sista veckan, antagligen har någon kines stoppat i en sladd till antennförstärkaren igen). Discovery hade 2h om Kina, mycket intressanta program om bland annat det som traditionellt varit mat endast för kejsare som hajfensoppa & fågelbon men som nu har blivit tillgängligt för flera.

Inga kommentarer: