fredag, maj 27, 2005

Wine-dinner som nytt dyrt trevligt fredagsalternativ

Efter en lång arbetsvecka liftar jag med Roger till China World och restaurang Aria som ligger inom China World komplexet.
Där får man en god sval Sauvignon Blanc och lite smaskiga snittbitar att vara ned med i baren innan middagen börjar.
Sex rätter med en australiensisk kock som är grymt bra måste erkännas.
Vinerna till är helt OK, särskilt Pinot Noir som inte oväntat blivit slutsåld efter filmen Sideways beskrivning av denna druva från denna region.
Jag och Roger hamnar vid ett eget bord med enbart ASC (vindistributörens) säljrepresentant mittemot. Hon heter Leann och ska ta över efter Tina och kommer från Sichuan-området.
Vi förhandlar oss till grymma vinrabatter men får se om de också slår igenom i praktiken.
Blir även tipsad om att gå ut i studentområdena dit Leann och hennes väninnor tydligen fortfarande går för att det är så mycket roligare, bättre och billigare.
Blir även en del snack med Vinhusets (Kendall-Jackson) representant för Asien, Jeff Cook, som visar sig ha en T610 med RTL mjukvara (03w31) som verkar ha en del problem. Annars är Jeff mycket nöjd med telefonen så en bra ambassdör för oss.

Avslutar med en stopp på Big Easy. För att undvika incidenten förra gången med konkurrerande magdansöser så gäller stora scenen för den ordinarie dansösen idag. Nog ett klokt val...

Inga kommentarer: