lördag, juni 11, 2005

Poolparty och vinprovning

Första lediga dagen hemma på snart två veckor (förra helgen i Sverige med bröllop mm) ägnas åt att packa upp och tvätta ikapp. Det fantastiska vädret lockar dock till utflykt och vid 15-tiden är det dags att åka ut till Jan Pamp och poolen som tillhör klubbhuset i hans område (Dynasty). Med på turen är Chris, Ib och hans sambo Maiko. Väl på plats blir det lite härlig avkoppling i poolen och lite grillspett till som kostar knappt 3 kr styck för grönsaksspett från kocken vid vedgrillen. Riktigt skön dag och svalkande pool, känns långt från Peking förutom flygplanen som drar förbi en gång var 30 min Italicovanför huvudet på en.

Glider in till Signature restaurant vid 17.30 med Mr Rui som är en av alla dessa frilansade chaufförer som jag funderar på att para ihop med Malin/Petter/Sonja nästa vecka.
Väl på Signature blir provsmakning av Penfolds viner med deras representant. Deras Koonunga Hill Chardonnay 2003 var en riktig höjdare för varm sommarkväll. Stannar kvar och käkar där då kyparen lovar samma rabatt på maten som på vinet och vi är snabbt uppe på 25% på vinet så känns som en rätt bra deal.
Ansluter till vinprovning gör Göran med kollega, Björn W, Roger och Jan Szaruk med sambo. Efter maten föreslås livemusik med cover band så blir ett besök The Goose "N" Duck som är nära Autralien du hamnar i Peking. Stället är också känns som Pekings största sports bar för allehanda TV-sporter. Avslutar sedan med en sväng på Suzi Wongs uteverandra där vi bland annat träffar värdinnorna från Penfolds.

Inga kommentarer: