torsdag, februari 02, 2006

Förångad fischerman's friend bastu

Heldag på Victora inleds med att väckning 05.50 för att hinna ta sig de 10 stegen från sängen till solstolarna utanför Bungalowen för att se solen gå upp direkt ur havet vid strax efter 06.00. I väntan på detta kan du vila blicken på fiskarna utanför stranden i sina helt runda "korgbåtar". Morgon sammanfaller också med lågvatten så perfekt för en 3 km joggingtur barfota längs stranden.
Efter rejäl härlig frukost så blir det heldag i solstolen med nya boken, "The World is Flat, Thomas Friedman" avbrutet för en timmes massage i SPA-avdelningen och en sväng till Chams-tornen strax före solnedgången.

Väl tillbaka igen blir det Bastu i bastu-bungalow inom SPA-avdelningen. Trevligt att du kan boka din egen bastu och aggregat och inredning är från Tylö så känns betryggande. Enda lilla överraskningen är att vattnet i stävan är fyllt med några örter som säkert passar bra i te men när du slänger dem på kokhett bastuaggregat så känns det plötsligt som hela rummet består av förångade fischerman's friends tabletter...
I vilket fall rejält uppiggande och att kunna lägga sig på trädäcket efteråt och titta på stjärnfall mot klar himmel med havet 20 meter bort är väldigt avkopplande!

Avslutar med middag som idag blir vietnamesisk buffé vid poolen.

Inga kommentarer: