lördag, februari 25, 2006

Överraskningsparty för Almeda-ägare




















Kommer hem runt 13.00 från konferensen i Pekings norra förorter. Tar en sväng till gymmet för att piggna till innan det blir dags att börja slipa på Nya Zeelands-programmet. Lite komplicerat att ta sig runt tillräckligt fort så ser ut att behövas lite inrikesflyg för att inte förlora för många dagar på transport. Går dock lätt att boka biljetter via internet så alla delar bör vara spikade under kommande vecka.
Ger mig sedan av till före detta Jenny Lou's lokaler längs norra sanlitun. Här letade jag efter osthyvel med Tobbe Kjerrman för mindre än ett år sedan och nu är det bara ett tomt skal kvar. Dock har man denna dag lyckats inreda det riktigt mysigt för att se få det att fungera som partylokal för en natt för Alamedas ägare/finansiär.
Blir riktigt kul och träffar mycket nytt folk och får bland annat lära mig att det finns en CCTV 16 som är motsvarighet till CCTV 9 fast på spanska. Tydligen har kinesiska staten även en propaganda-nyhetskanal på spanska, imponerande! Går den inte att se inom Kina utan tillstånd.
Vid 01.00 har hela Vivian och hela Alamedas personal kommit dit och vid 03.00-tiden ansluter live-bandet från Goose & Duck.
Klockan blir 05.00 innan jag kommer hem så längsta partykvällen i år.

Avslutningsvis, ska bli kul att se vilken inredningsstil de väljer på lokalerna som nu ska restaureras under 5-6 månader.

Inga kommentarer: