fredag, maj 19, 2006

Pekfinger i örat massage


Bilden tagen av Amos med min trotjänare P910.
För 3 år sedan state of the art med VGA-upplösning.
Det har hänt en del sedan dess...

En riktigt tuff vecka (inte bara på börsen men bidrar) är över.
Dock har det mesta fallit på plats och imorgon väntar äntligen sovmorgon innan gästerna kommer.
Roger, Peter och undertecknad åker i samlad tropp till Lifestyle Plaza och tar 60 min helkroppsmassage.
Två nyheter kan konstateras. Nummer ett här får du pappersskjorta och pappersshorts att ta på dig (lite mönstring i Karlstad 1988 och papperslakan flashback).
Nummer två är att det är manliga massörer med rejäl kraft i nyporna. Det knådas och nyps mer än jag någonsin kan minnas (men principen ska ju vara att få musklerna att släppa från huden som Marie beskrev för mig när hon var på besök tidigare i maj). En nyhet han introducerar är dock att peta in ett finger i varje öra medan han gör huvudmassagen, något oväntat kan jag säga...

Som vanligt dock otroligt skönt efteråt och vi forsätter över till Roger där jag lyckas bli av med de sista tjänstesamtalen hem innan det blir det dags för nytt middagsställe, Take 5.
Startat av en före detta finsk kock på grannstället, Mexican Wave och extremt Nokia (finsk) tätt.
God mat och troligen stans bästa köttbullar med riktig lingonsylt.

Sedan en klassisk barrunda med stopp på Goose&Duck, Souk, Octopub, småställena runt Pouchers, Bar Blu och en korv på Maggies.

Souk passar jag även på att säga hej till Jenny och Andrea. Andrea börjar läsa MBA vid Wharton, University of Pennsylvania från Augusti så ännu en bekant som lämnar stan.

Inga kommentarer: