fredag, maj 26, 2006

Red Capital Club och Massage


Genomgång av meny på Red Capital Club. Inredning från 50-talets
maktinnehavare. Drack genomgående five star öl. Den som har läst
Mr China-boken förstår varför det ölet passar här.



Till de flesta rätterna ingår också en skulpterad figur för
att göra det hela extra dekorativt.



Lasse får sin köttbullerätt som onekligen ser speciell ut med dekorationen till...

Det har varit en ruskigt intensiv period på jobbet sista tiden så känns bra när du äntligen kan komma loss strax efter 19.00 och åka hem till gästerna.
Dagens middagsställe är Red Capital Club som jag läst om redan för flera år sedan men aldrig kommit till skott för att besöka. Läste nyligen att Sara och Ola tagit sig dit och var nöjda så bestämde mig för att kolla in det själv.
Sedan lunch idag har det regnat rejält och det visade sig vara tur då jag i vanlig ordning aldrig reserverar bord och även i detta fall ringde från taxin och frågade om de hade några. Vilket det hade då regnet gör att stället som ligger i en renoverad courtyard inte blir riktigt lika mysigt i regn men maten är det naturligtvis inget fel på.
Minne för livet kommer kötbullerätten att bli. Den kommer in som en knytnävs-stor köttbulle som är gjord på fläskkött och dekorerad så att den ser ut som ett ansikte.

Efter maten är vi tillbaka vid midnatt vid lifestyle plaza och tar vår massage. Det är en ynnest ha möjlighet till massage oavsett tid på dygnet till humana priser. Att du även kan komma 3 besökare på en gång och få tid samtidigt gör natuligtvis saken inte sämre.

Inga kommentarer: