söndag, december 04, 2005

2 advent, varor byts och vänuppdatering

Åker upp på förmiddagen från mor och far, passerar kontoret i Kista och tar med mig nödvändiga prylar som ska till Pekingkontoret. Vidare förbi torsgatan 56 och fiskar upp ispik(!), extra skridskor och lina. Sedan vidare till Hantverkargatan 28 och lillebrors lägenhet där projekt uppfräsching pågår med delvis nytt kök och omdragning av el.
Hinner lägga 3h på att göra det viktigaste så kan yngste bror köra resten.

Sedan en snabb fika med Kricko och Claes för att diskutera besöksplaner i Peking kring första maj innan det är dags att ragga upp skjuts till flyget. Får Magnus (med våffelstuga i sälen) att skjutsa mig ut till Arlanda så hinner med en sista uppdatering.

Checkar in med 6 kg övervikt (bla 6 liter glögg, 3 burkar pepparkakor och en adventsljusstake) samt förstås en Stockholmskarta och en ispik på specialbagage.

Träffar Peter på flygplatsen (pojkvän till Ullis) som är på väg ner till Kina igen (vi såg i början av juni senast i Peking). Tyvärr visar det sig att Peters visum är utgånget så från Kastrup får han inte åka med längre.
Detta råker i sin tur leda till lite förseningar för oss övriga på A340 då hans direktincheckade bagaage måste lokaliseras och plockas ur.

Inga kommentarer: