måndag, december 26, 2005

Annandag jul på jobbet, fixar skridsko 2 med Tau

Kliver upp och är rätt seg efter gårdagens trevliga avslut på Alameda. När det är dags för svart-taxi rutinen utanför portarna inses direkt att detta inte är en vanlig måndag. Istället för brist på bilar så står där minst 10 st och alla är lika ivriga på en körning. På jobbet får man kommentarer som "en kaukasian på kontoret på annandag jul". Noterade att även Matti på Mekanik var på plats så vi var två som upprätthöll svenska fanan idag.
Efter att ha rensat uppsamlad emejl från senaste månaden så promenerar jag upp till mekanik och snackar lite Tau som lovar att fixa även skridsko nummer 2 så den är anpassad för vanliga kängor (omöjligt att hitta nordisk norm här).
På kvällen blir det först en sväng till Janne S som visat intresse för min nu överblivna Nikon D70s. Testar den med hans 15-20 år gamla linser och kul att se hur väl prylarna funkar ihop. Tror dock inte det blir köp. Tar honom och 2 av systrarna till Alameda som är premiär för dem. Inte oväntat uppskattas stället och avrundar kvällen med en belgisk öl på Hidden Tree.
Fortsatt lugnt på stan och flertalet ställen är även stängda.

Inga kommentarer: