fredag, december 30, 2005

Softa på stranden middag vid hamnen med finbesök

Skön semesterdag, kliver upp vid 07.00 för att hinna ut och se soluppgången. Havet är helt lugnt och det är bara att njuta i fulla drag. Efter en kort powernap är det dags att läsa pocketböcker i solstol på stranden. En klassisk semesteraktiviet som man aldrig kan få för mycket av. Fram emot kvällen blir det middag vid Mare Blu vid hamnen i Pantai Kok. En relativt nybyggd marina som är byggt för att kunna ta in allt från lyxbåtar till evenemang som VO-60 båtar.
Vid bordet bredvid sitter landets utrikesminister och samtalar med lokal Langkawi pamp.

Schysst stjärnhimmel erbjuds som avslutning. Otroligt härligt att det inte finns några myggor i närheten.
För att kunna ta oss runt lite smidigare på ön så har Lala fixat en bil. Det är en kompis till en kompis lillebror som har en bil på ön och som ska resa bort över nyår. Han kommer och hämtar oss vid restaurangen och efter att ha kört hem till sig så får vi ta över bilen på plats. Otroligt smidigt och vänligt. Bäst av allt är dock återlämnandet: Ställ den på flygplatsen olåst med nycklarna i handskfacket så hämtar jag upp den när jag kommer tillbaka den 3 januari. Man häpnar.
På vägen hem testar vi även enligt uppgift öns bästa nattklubb på Sheraton Perdana, men det visar sig vara ett nedköp. Trist rökig källarlokal med ett filipino-band som spelar.

Inga kommentarer: