onsdag, december 28, 2005

Landar i Bangkok , alltid faschinerande med golfbana längs startbanan

Upp tidigt och fryser lite på vägen ut till flygplatsen då vinterjackan fick vara kvar hemma. Tar en trött gammal Airbus A300 till Bangkok som helt saknar underhållningssystem men servicen är det inget fel på, Thai kan sin sak.
Under landning så kommer är det alltid lika intressant att se personalen på flygplatsen helt oberört spela golf 50 m från landningsbanan. Träd, bunkrar, rubbet finns där inklusive de obligatoriska caddie-damerna i vasshatt och blå rockar. Priset tar dock damen som sitter i en roddbåt och metar i ett vattenhål (antligen i väntan på att hämta upp bollar som förloras där).
Trevligt att konstatera att SAS har en helt OK lounge här som får användas även om du flyger med Thai. Möjlighet till Homerun är inte heller fel så man kan läsa ikapp privata mejl mm. Nu väntar snart sista hoppet ner till KL och sedan en natt där innan slappa-dagarna på Langkawi tar vid.

Hinner även att läsa ikapp lite på Jenny's blog; http://orientaries.blogspot.com/
Känns kul att ha inspirerat 3 bloggar i vänkretsen så här långt. Denna har kanske lite mer seriösa och ibland riktigt kritiska inlägg till regimen här. Antar att det är ännu ett skäl till varför blogspot är omöjligt att läsa i Kina...

Inga kommentarer: