tisdag, december 06, 2005

Julpynt gör succe, guide får present

Pepparkakor visar sig vara omåttligt populärt och får snabb åtgång. Glöggen är däremot inte riktigt lika lätt att ta till sig. Succén hos svenskarna är dock desto större och just Bag in box-lösningen gör de otrolig smidigt att ta sig en glöggfika var och varannan dag.
Störst intresse får man nog säga att adventsljusstaken har väckt. Kollegor från andra våningsplan kommer ner till min lilla cubicle för att ta sig en titt och de flesta är mycket imponerande. Se där en skapligt stor marknad som ligger öppen för en hungrig entreprenör.

Lyckas komma loss vid 18.30 från jobbet för att stämma träff med Liang Yang. Hon hjälpte till som guide hos Petters mamma som var på semester i KIna under september och jag har fått förmånen att överlämna en present till henne.
Visar sig att hon bor i Wang jing vilket är samma stadsdel där vi har vårt kontor. Liang har bott i Japan i två år men pluggar nu engelska för att kunna flytta utomlands och arbete som lärare i kinesiska. Hon verkar onekligen ha en del pedagogiska färdigheter så kanske kan vi få till ett språkutbyte.

I viilket fall visade det sig ytterst lämpligt att hon kunde komma just denna dag då ånyo 2 lampor var trasiga i badrummet och jag kunde nu (med en hel del hjälp) felanmäla dessa själv i receptionen.

Inga kommentarer: