söndag, januari 01, 2006

Lugn nyårsdag som dock inte slutar där det var tänkt

Lugn morgon, sover länge, checkar ut från hotellet och tar en promenad längs stranden. Promenerar hem till Max & Carol för att tacka för gårdagen och avslutar dagen i Pantai Cenang med lite shopping av kläder med annat mönster än vad du hittar i Peking.
Tar bilen bort till nordvästra hörnet av ön för att kika på vattenfallen/små poolerna som är helt klart värda den mycket branta stigningen upp (mer än 350 trappsteg).
Väl nere igen blir det färsk kokosnöt att svalka törsten med. Kör sedan direkt till flygplatsen för kvällsplanet till KL (och sedan vidare till JB). Ställer bilen på parkeringen olåst med nycklarna i handsfacket i enlighet med instruktion (fortfarande faschinerad över att ön är så lugn att detta går att göra 2006). Planet visar sig naturligtvis vara försenat 1,5 h och med detta så försvinner vår anslutning i KL. Men inget att sörja över just nu så vi knatar ut ur flygplatsen, hämtar upp den olåsta bilen och drar ner till CoCo-restaurang vid havet och käkar lite middag medan vi beundrar solnedgången. CoCo ligger rätt nära flygplatsen så omöjligt att missa när planet kommer in för landning och det är dags att åka tillbaka och upprepa proceduren med bilparkeringen. Kan lugnt säga det var bästa sättet att fördriva en flygförsening jag provat så här långt.
Väl i KL så hjälper en vänlig kille på Air Asia oss med att boka om biljetterna till första morgonplanet helt kostnadsfritt. Vilken service för ett lågprisbolag.
Så blir ännu en kväll i radhuset i Putrajaya.

Inga kommentarer: