fredag, januari 20, 2006

Svenskar på besök, hur svårt att hitta till en restaurang?

Nästa vecka är det årlig kickoff för alla höga chefer på Sony Ericsson (typ Directors och uppåt). I år är de i Tokyo och då ligger ju Peking smidigt till för ett stopp på vägen för många.
Kvällen startar hemma hos Roger med vin, musik (och den vanliga IT-supporten). Lasse och Lotta från Ericsson i Kista ansluter och vi ger oss sedan iväg mot rysskvarteren för att få lite mat i oss. Roger tar norra vägen runt Ritan Park vilket fintar bort de flesta inklusive han själv. Jag försöker minnas vägen till Elefant i huvudet men missar med ett kvarter. Till slut lyckas vi hitta några cykeltransport-killar som har koll på läget och skjutsar oss dit. Hamnar nere vid scenen denna gång och uppträdandet är hyffsat men maten är bättre. Stans klart bästa biff-stroganof.
Vidare med taxi till Big Easy för lite musik och som vanligt hittar jag även H-J där så vi pratar cykelturer (också som vanligt). Frank och Annika ansluter också. Mina planer på Suzi Wong röstas ner så det blir direkt till Maggies vid 01.30.
Rejält med folk denna kväll och blir en hel del dansade denna kväll.
Hemma vid 04.00 och äntligen en sovmorgon (första på 2 veckor).

Inga kommentarer: